Najnowsze opinie dostępne tutaj
 

Karolina
21 lipca 2017
Ocena: 5/5

Polecam serdecznie zajęcia z Anią! :) Już po pierwszych kilku lekcjach widzę duże postępy! :) Ciekawie przygotowane materiały, które koncentrują się na rozwijaniu wszystkich sprawności - mówienia, czytania, gramatyki, rozumienia ze słuchu, a do domu - pisanie i tłumaczenie :) Dodatkowo wykorzystanie filmików, dzięki którym można lepiej osłuchać się z językiem. 5+


Ola

29 kwietnia 2017

Ocena: 5/5

Nie mogłam trafić lepiej! :) Zajęcia z Anią to nauka żywego języka bez sztampowych podręczników i przynudzania! Wybrałam zajęcia przez Skype i jestem zachwycona tym rozwiązaniem. Lekcje odbywają się w bardzo przyjemnej atmosferze. Zajęcia dostosowane do indywidualnego poziomu ucznia. Konwersacje, fragmenty wideo, nagrania mp3, gramatyka + słownictwo, wspólne ćwiczenia i prace domowe pozwalające utrwalić wiadomości - pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Rewelacja, takiej osoby szukałam. Zajęcia z Anią to dla mnie sama przyjemność. Gorąco polecam! :)


Barbara

20 października 2016

Ocena: 5/5

Bardzo się cieszę że trafiłam na tak wspaniałą nauczycielkę.Ania jest fantastyczna,miła zaraża optymizmem jest cierpliwa dla mało zdolnych i potrafi zachęcić.Tempo nauki jest dobrane do możliwości ucznia.Zajęcia bardzo przyjemne i mijają bardzo szybko.Ania spełnia moje oczekiwania.


Kuba

18 września 2016

Ocena: 5/5

Rewelacja, niesamowita wiedza, umiejętności językowe i dydaktyczne. Ania jest elastyczna i jak pisano wcześniej bardzo cierpliwa, zachęca i zaraża optymizmem gdy pojawiają się chwile zwątpienia :).


Marta

20 kwietnia 2016

Ocena: 5/5

Pełen profesjonalizm:) Zajęcia prowadzone z pasją i zaangażowaniem. Ania dostosowuje się do potrzeb ucznia, zawsze podchodzi indywidualnie. Jest konkretna, cierpliwa, wyrozumiała. Jak sama o sobie pisze zaraża miłością do Włoch i języka włoskiego.

Spełnia wszelkie oczekiwania. Z ręką na sercu mogę powiedzieć, że jest nauczycielem godnym polecenia. Bardzo się cieszę, że trafiłam na tak wspaniałego nauczyciela:)

Ponadto bije od niej ciepło, optymizm i pogoda ducha, co sprawa,że zajęcia mijają w bardzo przyjaznej atmosferze

(i zdecydowanie za szybko)

Bardzo polecam


Agnieszka

10 kwietnia 2016

Ocena: 5/5

Bardzo dobra nauczycielka. Posiada bardzo dużo cierpliwości i wyrozumiałości dla "odpornych na języki". Polecam.


Alicja

13 lipca 2015

Ocena: 5/5

Nie ma co się rozpisywać. Fantastyczna nauczycielka! Co jest dla mnie iistotne, podchodzi do ucznia bardzo indywidualnie. Słucha potrzeb, uwag i dostosowuje do nich zajęcia. Gorąco polecam!


Ewa

10 lipca 2015

Ocena: 5/5

Różnorodność zajęć i poczucie humoru Ani powodują, że 60 minut przeznaczone na naukę upływa błyskawicznie, a pogłębianie wiedzy jest "samoistne" :) Duży plus za korzystanie (poza podręcznikiem) z materiałów dodatkowych (krótkie filmy, artykuły). Dodatkowo kontakt z Anią jest "całodobowy", w przypadku jakichkolwiek pytań, wątpliwości nie musze czekać na wyznaczoną lekcję, wystarczy wiadomość i Ania natychmiast odpowiada na moje pytania. Zgadzam się, że Ania zaraża miłością do Włoch. Nie da się nie lubić lekcji z nią, mimo, że trzeba się jednak uczyć ;)


Kasia

2 marca 2015

Ocena: 5/5

Zajęcia u Ani są wspaniałe. Największe zalety tych zajęć: na każdych jestem "zmuszona", ale w pozytywnym sensie do mówienia po włosku ;), materiały są bardzo różnorodne kserówki z różnych podręczników, materiały video, zajęcia są prowadzone w przyjemnej atmosferze.


Ajriss

24 lutego 2015

Ocena: 5/5

Fantastycznie prowadzone zajęcia! Ogromna baza wiedzy i łatwość przekazywania jej uczniowi! Materiały są dostosowywane indywidualnie, do możliwości i potrzeb ucznia. Szczególnie polecam osobom które mają wysokie wymagania co do formy prowadzenia zajęć. Ania zaraziła mnie pasją do kultury i tego języka. Teraz nauka nie jest obowiązkiem lecz przyjemnością. Z radością czekam na każde nasze wspólne zajęcia.


Agnieszka

23 lutego 2015

Ocena: 5/5

Na zajęcia z Anią czeka się niecierpliwie cały tydzień! Nigdy nie można przewidzieć, czym postanowi zaskoczyć podczas następnej lekcji. Opowiada, tłumaczy, pokazuje, zaraża miłością do Włoch i włoskiego stylu życia. Jeśli oczekujecie od zajęć czegoś więcej, niż zwykłego powtarzania gramatyki i rozwiązywania coraz większej ilości ćwiczeń, to lekcje z Anią będą trafionym wyborem!


Monika

21 lutego 2015

Ocena: 5/5

Świetna nauczycielka z ogromnym doświadczeniem w nauce języka. Szczerze polecam!


Asia

17 lutego 2015

Ocena: 5/5

Pani Ania jest tak dobrym nauczycielem,że aż boję się, że może kiedyś nie znaleźć czasu w swojej pracowitej dobie dla kogoś, kto uczy się dla czystej przyjemności uczenia-nie goni go czas ani potrzeba.Mam jednak nadzieję,że jeszcze lata pracy przed nami.

Niezwykle zaangażowana,empatyczna,konkretna,praktyczna,wypełniająca czas w pełni.Wszystkie pozytywne opinie o Niej są jak najbardziej prawdziwe.Wybierając Ją na swojego nauczyciela kierowałam się nimi - i absolutnie nie zawiodłam się Niezwykla rzadkie zjawisko!


Marta

17 lutego 2015

Ocena: 5/5

Zajęcia z Anią są super przyjemne, podoba mi się jej podejście do nauczania I to, że kładzie nacisk na użycie języka w praktyce. Na zajęciach równiez daje mi wybór co do tego, co sama chciałabym z nią omówić, tak więc opierają się one na wzajemnej komunikacji. Poza tym Ania całym swoim entuzjazmem związanym z kulturą włoską zachęca do poznania tego najpiękniejszego kraju świata :)


Kamila

16 lutego 2015

Ocena: 5/5

Ania jest nauczycielką po prostu rewelacyjną. Podchodzi do zajęć profesjonalnie i zaangażowaniem. Ale to, co wywarło na mnie największe wrażenie, to fakt, żetraktuje mnie idywidualnie. Na początku poznała moje zinteresowania oraz możliwości i do nich całkowicie dopasowuje zajęcia i tematykę. Jestem niezwykle zadowolna z zajęć. Najlepszy nauczyciel z jakim miałam przyjemność pracować. POLECAM!


Marek

16 lutego 2015

Ocena: 5/5

Super zajęcia z super nauczycielką! :)


Magda

15 lutego 2015

Ocena: 5/5

Ania to najlepsza nauczycielka z jaka do tej pory pracowalam.

Swietnie tlumaczy, zajecia sa ciekawe a materialy roznorodne, dobrane w taki sposob, aby rozwijaly wszystkie kompetencje jezykowe. Ania bez watpienia potrafi zarazic miloscia do wloskiego. Goraco polecam!


Ela

15 lutego 2015

Ocena: 5/5

Ania jest fantastycznym nauczycielem. Zajęcia z nią to nie tylko gramatyka i słownictwo, ale dużo ciekawostek o Italii, przez co nauka przeradza się w przyjemność. Do tego częstuje przepyszną kawą, co przybliża klimat Włoch i jeszcze bardziej zachęca do poznania języka i kultury tego kraju. Jednocześnie rozumie, że czasem trzeba zwolnić tempo, nie ma opcji żeby robiła następny temat jeśli nie upewni się że poprzednia lekcja została opanowana. Najlepszy nauczyciel językowy jakiego spotkałam do tej pory.


Dagmara

15 lutego 2015

Ocena: 5/5

Jestem bardzo zadowolona z zajęć z Anią, to kompetentna i rzetelna nauczycielka. Polecam, polecam, polecam!


Ola

1 grudnia 2014

Ocena: 5/5

Bardzo się cieszę, że jakimś sposobem trafiłam na skype'a z Anią! To bardzo kompetentna nauczycielka, zawsze skupiona i przygotowana do lekcji. A tak poza tym to przemiła i ciekawa osoba. Polecam z czystym sercem!


Kamila

6 sierpnia 2014

Ocena: 5/5

Jestem po prostu zachwycona zajęciami z Anią. Jest wspaniałą nauczycielką, która doskonale dopasowuje poziom zajęć do mojej wiedzy. Jest zawsze perfekcyjnie przygotowana, a lekcje okrasza ciekawostkami o kulturze, historii czy tradycji włoskiej. Do tego dochodzi ogrom materiałów, którymi mnie zasypuje, za co jestem wdzięczna :). Jako tradycjonalistka początkowo sceptycznie podchodziłam do nauki przez skype, ale teraz poleciłabym ją każdemu. Podobnie jak przygodę z językiem i kulturą włoską z przewodnikiem w postaci Ani. Zachęcam tych jeszcze niezdecydowanych!!!


Kinga

13 czerwca 2014

Ocena: 5/5

Ania to wspaniała nauczycelka: sympatyczna, cierpliwa i powtórzy n-razy:) Dostarcza dużo różnorakich matriałów. Nauka przez skypa to wygoda i w niczym nie usępuje tej tradycyjnej metodzie. Czas na nauce włoskiego z Anią stanowczo za szybko ucieka. Gorąco polecam!


Agnieszka

29 maja 2014

Ocena: 5/5

Lekcje z Anią to dla mnie przyjemność na którą czekam cały tydzień.

Tempo nauki jest dobrane do możliwości ucznia, bardzo fajne materiały, lekcje ciekawe . Bardzo polecam i młodym i starszym!


Barbara

17 maja 2014

Ocena: 5/5

Ania jest świetnym nauczycielem języka włoskiego. Lekcje z nią to czysta przyjemność. Zajęcia prowadzi profesjonalnie a przy tym jest osobą niezwykle miłą i sympatyczną wychodzącą naprzeciw oczekiwaniom ucznia. Dzięki Ani chcę uczyć się nadal włoskiego.


Ania

29 stycznia 2014

Ocena: 5/5

Jestem lektorem języka hiszpańskiego, szukając nauczyciela doskonale wiedziałam czego oczekuję. Po włosku umiem mówić od dawna, ale chciałam poznać ten język, tak jakbym skończyła filologię włoską, co jest mi potrzebne do pracy tłumacza. Zajecia z Anią to najlepsze lekcje jakie miałam do tej pory, i wiem, że po prostu nie można lepiej uczyć. Ania jest poprostu niesamowitym nauczycielem, zasypuje mnie różnym miateriałami, i tego właśnie oczekiwałam. Poprzednim nauczycielom mówiłam, że chcę przerobić porządnie gramatykę (2h tyg) i kolejne 2 sobie gadać (ale tak by wiedzieć o swoich błędach), noj jak młotem o ścianę.... przy Ani czas ucieka bardzo szybko, zdecydowanie za szybko, i już nie możesz się doczekać kolejnej lekcji... Naprawdę polecam!


Jola

8 stycznia 2014

Ocena: 5/5

Nauka języka przez skype jest dobrym rozwiązaniem. Od kilku miesięcy zajęcia z Anią to czysta przyjemność. Lekcje prowadzone są profesjonalnie, dostosowane są do poziomu wiedzy ucznia , z dozą humoru. Polecam tym jeszcze niezdecydowanym. Warto!!!!


Kasia Z.

7 stycznia 2014

Ocena: 5/5

Pani Ania jest najlepszym nauczycielem języka włoskiego, jakiego kiedykolwiek miałam. Jest bardzo komunikatywną i sympatyczną osobą, pozytywnie nastawioną do świata i ludzi.

Zajęcia prowadzone przez skype’a są świetną metodą nauki języka włoskiego bez wychodzenia z domu. Idzie to w parze z wygodą i oszczędnością czasu, co skłoniło mnie do wybrania takiej metody nauki języka. Otrzymywane drogą mailową teksty i inne materiały pomocnicze oraz zadania domowe mobilizują do uczenia się, a powtarzanie przerobionego materiału utrwala nabyte umiejętności.

Lekcje z Panią Anią są bardzo ciekawie zorganizowane, urozmaicone i dobrane do poziomu i zakresu zainteresowań uczącego się. Prowadzone są w sposób bezstresowy, wesoły, z pełnym zaangażowaniem i maksymalnym wykorzystaniem zaplanowanego czasu.

Z przyjemnością wystawiam Jej bardzo dobre referencje.


Katarzyna M

28 grudnia 2013

Ocena: 5/5

Już od pierwszej lekcji jestem bardzo, bardzo zadowolona z lekcji z Panią Anią. Pani Ania jest profesjonalna, ma duże doświadczenie w nauczaniu, do każdej lekcji jest świetnie przygotowana. Lekcje na skypie przebiegają bez żadnego problemu. Mimo że nigdy wcześniej nie miałam lekcji przez skypa, ta forma prowadzenia zajęć sprawdziła się w 100 procentach. Pani Ania systematycznie, w dostosowanym dla ucznia tempie wprowadza wszystkie nowe zagadnienia. Lekcje są zaplanowane i uporządkowane. Poza podręcznikiem Pani Ania wysyła dodatkowe interesujące zagadnienia dotyczące przerabianego tematu z innych podręczników. Jest sympatyczną i solidną, sprawia że lekcje są ciekawe i nigdy mi się nie nudzi. Pani Ania rozwija u ucznia umiejętność włoskiego w mowie jak i w piśmie. W pełni polecam!


Ania

30 sierpnia 2013

Ocena: 5/5

Profesjonalne podejście do zajęć. Włoska odyseja po Italii i arkanach jakże pięknego języka na wysokim poziomie. Polecam :)


Karolina

15 maja 2013

Ocena: 5/5

Bardzo przyjemne zajęcia. Dostosowane całkowicie do wymagań i potrzeb ucznia. Różnorodna tematyka zajęć oraz wiele, ciekawie wplecionych, elementów kultury, sztuki i obyczajowości zachęca do dalszej nauki. Godne polecenia !


Kasia

15 maja 2013

Ocena: 5/5

Ania świetnie prowadzi zajęcia,jest osoba radosną, bardzo profesjonalną,zawsze przygotowana na najwyższym poziomie.Polecam każdemu kto ma problemy z "przełamaniem sie" do mówienia,Ania w naturalny sposób wyciąga wszystkie umiejetności ucznia! Jednym słowem REWELACJA!


Kamil

15 maja 2013

Ocena: 5/5

Ania jest bardzo dobrym i profesjonalnym korepetytorką:) Zajęcia u niej to czysta przyjemność. Polecam!


Maria

21 lutego 2013

Ocena: 5/5

Bardzo miłe i pełne humoru lekcje, wybór materiału dostosowany jest do konkretnych (czyli moich) potrzeb, bardzo dobre wyjaśnienia różnych zagadnień. Gorąco polecam!


Ania

19 lutego 2013

Ocena: 5/5

Ania jest Polka choć z każda kolejną lekcją odkrywam w Niej włoską duszę :) jest zawsze perfekcyjnie przygotowana do zajęć, daje dużo materiałów, świetnie tłumaczy i ma anielską cierpliwość dla leniwych i opornych uczniów :) jeśli chcecie poznać Włochy od kuchni to tylko u Ani:) polecam gorąco!!


Justyna

2 grudnia 2012

Ocena: 5/5

Półtorej godziny nauki z Anią mija zdecydowanie za szybko. Świetna atmosfera, zapewnione materiały, dostosowanie tematyki i sposobu prowadzenia zajęć do zainteresowań i życzeń ucznia, ciekawe anegdotki z pobytu we Włoszech i przede wszystkim przesympatyczna lektorka! Szczerze polecam:)


Ania Sz

30 listopada 2012

Ocena: 5/5

Ania jest bardzo dobrym nauczycielem.

Z pasją, zawsze przygotowana do lekcji, dobrze tłumaczy gramatykę, daje dodatkowe materiały, a poza tym sympatyczna i z poczuciem humoru.Lekcje bezstresowe ale można się dużo nauczyć.

Szczerze polecam!


Martyna

25 listopada 2012

Ocena: 5/5

Od zawsze chciałam uczyć się języka włoskiego, niestety z różnych przyczyn nie miałam takich możliwości, aż w tym roku trafiłam na zajęcia do Ani ! Jestem niesamowicie zadowolona, a z każdą lekcją, moje zafascynowanie językiem wzrasta. Ania jest bardzo dobrą korepetytorką i polecam ją wszystkim osobą, niezależnie od poziomu zaawansowania. Co więcej, nie musimy dodatkowo wydawać pieniędzy na podręczniki, bo wszystkie materiały mamy zapewnione :)


Sylwia

26 września 2012

Ocena: 5/5

Naprawdę polecam! Ania jest zawsze przygotowana do lekcji, posiada ciekawe materiały. Podchodzi do ucznia indywidualnie i z dużym entuzjazmem. Potrafi sprostać wszystkim oczekiwaniom, nawet bardzo ciężkim przypadkom uczniów którzy próbują odtworzyć swoją (zapomnianą) wiedzę z przed wielu, wielu lat :)


Też Ania

9 września 2012

Ocena: 5/5

Nasza sytuacja była dosyć nietypowa: mój mąż dowiedział się, że otrzymał pracę we Włoszech, co wiązało się z przeprowadzką całej rodziny, i mieliśmy praktycznie miesiąc czasu, aby opanować podstawy języka włoskiego - do tego w okresie wakacji. Zgłosiliśmy się więc do Ani, do której przez ów miesiąc chodziliśmy na półtoragodzinne zajęcia trzy razy w tygodniu. Ania okazała się świetną nauczycielką: bardzo dobrze dobrała materiały, tak że nauka przychodziła nam bez trudności, a my odczuwaliśmy postępy z lekcji na lekcję. Do tego uważnie słuchała naszych próśb i ze starannością dostosowywała do nich zajęcia. Zależało nam na przykład, żeby opanować jak największy zakres gramatyki, doszliśmy bowiem do wniosku, że o ile słownictwo zawsze zdołamy uzupełnić samodzielnie już po wyjeździe, o tyle samodzielne rozgryzanie zasad gramatyki może być nie lada wyzwaniem. W efekcie w ciągu miesiąca przerobiliśmy i przećwiczyliśmy wszystkie potrzebne struktury gramatyczne, które Ania bardzo rozsądnie wskazała jako istotne. Albo, kiedy wspomnieliśmy, że czeka nas wynajmowanie mieszkania, Ania przygotowała specjalne zajęcia, na których słuchaliśmy odpowiednich dialogów, czytaliśmy i omawialiśmy ogłoszenia, a także sami wcielaliśmy się w role najemcy i wynajmującego. Wiedząc, że nasz okres nauki, na jaki czasowo mogliśmy sobie u niej pozwolić, był dość krótki, Ania przygotowała nam mnóstwo dodatkowych materiałów do samodzielnego studiowania, jak i ćwiczeń do samodzielnego wykonywania, tak abyśmy mogli dalej się dokształcać tudzież szlifować nabyte umiejętności już po wyjeździe. Zawsze też służyła pomocą, kiedy musieliśmy zmierzyć się z takimi wyzwaniami jak napisanie listów do włosku do tamtejszych instytucji, które cierpliwe pomagała nam tłumaczyć; podobnie rzecz miała się z otrzymywanymi odpowiedziami. Widać, że Ania kocha Włochy, co dodatkowo dało się odczuć, kiedy udzielała nam mnóstwa przydatnych rad dotyczących czekającego nas tam życia. Zawsze pogodna, zajęcia prowadziła z humorem, a swoją sumiennością i pracowitością oraz kompetencjami zrobiła na nas bardzo duże wrażenie. Gorąco polecamy wszystkim zainteresowanym zajęcia z Anią!


Iza

24 czerwca 2012

Ocena: 5/5

Nauka języka włoskiego z Anią to czysta przyjemność!!! Ania znakomicie potrafi przekazywać wiedzę, wspaniale motywuje mnie do nauki!!! Długo szukałam tak kompetentnej lektorki języka włoskiego!


Karina

19 maja 2012

Ocena: 5/5

zawsze przygotowana do zajęć, bardzo sympatyczna i komunikatywna, super atmosfera na zajęcia:) polecam!


Asia

20 kwietnia 2012

Ocena: 5/5

Bardzo sympatyczna, zawsze dobrze przygotowana i z nieskończoną wiedzą o Italii . Doskonale przygotowała mnie do konkursu z tegoż języka ! Serdecznie polecam ! :)


Wojtek

20 kwietnia 2012

Ocena: 5/5

Anna Milczarek jest bardzo dobrym nauczycielem języka włoskiego. Ma dużą wiedzę i kompetencje w zakresie nauczania tego języka. Zawsze ma przygotowane swoje materiały na lekcje. Jest sympatyczna i bardzo komunikatywna. Polecam jej lekcje nauki. :)


Sylwia

18 marca 2012

Ocena: 5/5

Świetna atmosfera na zajęciach, lektor zawsze dobrze przygotowany:) Materiały są bardo profesjonalne. Na pewno będę kontynuować naukę jeszcze bardzo długo. Polecam!


Pola

2 marca 2012

Ocena: 5/5

świetna korepetytorka, miła, zawsze przygotowana, zajęcia to prawdziwa przyjemność :-)


Kasia

29 lutego 2012

Ocena: 5/5

świetna atmosfera, perfekcyjnie dobrany i przygotowany materiał, aż chce się uczyć!


Gosia

29 lutego 2012

Ocena: 5/5

Polecam wszystkim chcącym solidnie nauczyć się włoskiego, mnie kiedyś tez ktoś polecił kontakt do Ani. Jestem zachwycona przygotowaniem mojej nauczycielki do lekcji, nie ma nudy, ciekawe materiały, przyjemna atmosfera, jest tak jak powinno być, a uwierzcie mi jestem bardzo wymagająca.


Lidia

29 lutego 2012

Ocena: 5/5

Ptowadząca jest bardzo cierpliwą i bardzo dobrze przygotowaną osobą. Zajęcia odbywają sie w super atmosferze . Bardzo polecam wszystkim, którzy nie wierzą że w każdym wieku można się nauczyć języka obcego.


D.

29 lutego 2012

Ocena: 5/5

Świetna wiedza, niezwykle przyjazna atmosfera, przyjazne podejście do ucznia. Wszystko to sprawia iż nauka staję się przyjemnością.

Polecam wszystkim!


Krystyna

29 stycznia 2012

Ocena: 5/5

Dobrze, że w Łodzi zaczęła wreszcie działać tak profesjonalna firma. Nie tylko znakomicie nauczają języka włoskiego, ale również są pasjonatami i znawcami włoskiej kultury. Prova to znakomity ambasador Włoch, kompetentny przewodnik po tajnikach włoskiego swiata i znakomity nauczyciel języka. Życzę sukcesów i polecam zainteresowanym :-))




zgoda
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu, marketingowego i emisji reklam, prowadzenia danych statystycznych oraz wsparcia usług społecznościowych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.Możesz samodzielnie decydować o tym czy, jakie i przez jakie witryny pliki cookie mogą być zamieszczana na Twoim urządzeniu. Przeczytaj: jak wyłączyć pliki cookie. Szczgółowe informacje na temat wykorzystania plików cookie znajdziesz w Polityce Cookie.